E-Learning felületről

SAJTÓKÖZLEMÉNY – digitrans.me PLATFORM

2018. Június 4. –től A digitrans.me FELÜLET ELŐRHETŐVÉ VÁLT A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

2018. júniusának vége jó híreket hozott a KKV-k, nagy vállalatok illetve az egyéb érdeklődő résztvevők számára, a DIGITRANS e-Learning portálja, a digitrans.me hivatalosan is elérhetővé vált. A digitális átalakulás kihívásai előtt álló vállalkozók immáron nyugodtan használhatba vehették a felületet.Az átfogó digitális átalakulás elkerülhetetlen, hogy a vállalkozások és különösen a kis-és közép vállalkozások fenntartsák versenyelőnyüket a piaci viszonyok között. Új technológiákkal és trendekkel vesznek körül minket, mint a Dolgok Internete (Internet of Thinking - IoT), Blockchain, Big Data stb. az ügyfelek elvárásai és kívánalmai folyamatosan nőnek, növekvő gyorsaságot, jobb minőséget, jobb ügyfélélményeket és jobb ügyfél-kapcsolatot kívánnak, mely már túlmutat az egyszerű üzleti kapcsolaton.

Választ várnak arra, hogyan tudják a kis- és középvállalkozások, mire is van szükségük? Melyek azok a globális technológiai trendek, amelyeket alkalmazniuk kell? És legfőbbképpen hogyan és hol kapcsolódnak üzleti modelljeik és ügyfeleikhez? Végül pedig arra is választ kell találni, hogy meg kell-e változtatni jelenlegi üzleti modelljeiket?

A válasz ezen kérdések mindegyikére elérhető a digitrans.me felületén keresztül. A DIGITRANS kurzusa a vállalkozók számára teljes körű útmutatást nyújt ahhoz, hogy megtudja, szükség van-e az üzleti modell átalakítására, és ha igen, hogyan kell azt véghezvinni. A digitális átalakulás módszertanát használva létrehoztuk a DIGITRANS Projektet, ennek segítségével képesek lesznek átalítani a jelenlegi üzleti modelleket egy digitális modellre. Megismerik, hogyan használják az új digitális technológiákat, az agilis üzleti menedzsment elveket és egy új munkastílust, hogy még több bevételt teremtsenek, még hozzáértőbb emberekkel és növekvő produktivitású csapattal dolgozzanak, megtartsák a meglévő partnereiket és ügyfeleik megelégedését valamint versenyelőnyüket.

A Digitrans.me portált a Bécsi Egyetem csapata által létrehozott oldal, melyet a további DIGITRANS partnerek erőteljes támogatásával és együttműködésében valósítottunk meg. Az oldal tartalmazza az összes releváns és korszerű képzési anyagot, kutatási dokumentumokat és információkat az üzlet átalakításához, innovatív és üzleti szemléleteket – különös tekintettel a fejlődő és fenntartható gazdasági ágazatokról (Kreatív iparágak, Zöld gazdaságok és Zöld IKT). On-line képzési eszközként szolgál az összes érdekelt fél felé, akik a digitális átalakulás iránt érdeklődnek. Ily módon kiváló képzési módszerekkel és üzleti ötletekkel elősegíti a nemzeteken átívelő együttműködést.

A DIGITRANS e-Learning portálban érdekelt célközönségünk: feltörekvő vállalkozók, gyakornokok, oktatók, projektkonzorciumok, társult intézmények, a transzformatív üzleti megközelítés szakértői vagy a projekt által kezelt valamennyi fenntartható üzleti terület, valamint bármely más érdekelt csoport a DIGITRANS projekt előrehaladásában és fejlesztésében.

Meghívjuk az összes érdekeltet és minden érdeklődő partnert a digitrans.me platform használatára, hogy megszűnjenek a digitális átalakuláshoz fűződő aggályok és problémák, hogy támogatóra találjanak a kihívások leküzdésében és a lehetőségek megragadásában.

Az e-Laerning felület az alábbi linken érhető el: www.digitrans.me.

(Az oldal jelenleg angol nyelven érhető el, az oldalt fordítása folyamatban van minden partnerország hivatalos nyelvére, így hamarosan magyar nyelven is elérhetővé válik.)